תגובה אחת
השארת תגובה
בעשור האחרון אני נמצאת בתחום החינוך ועסקתי במספר תפקידים.
התחלתי את עבודותי כגננת בגני ילדים ובשנים האחרונות ניהלתי מעונות לגיל הרך. ליוותי ילדים בחינוך המיוחד ובניתי תוכניות לקייטנות ופעילויות שונות, כל שנותיי עם הילדים, חוויתי את הילדים קרובים אלי. שעות של צפיה אחר התנהגותם והאינטראקציה החברתית והתפתחותם הרגשית. דבר שלימד אותי להתבונן לעומק בעולמם של הילדים ועם השנים הבנתי כמה מדויק היה בכדי להביא את זה לקליניקה עם ההורים.
את לימודיי סיימתי במכון "אדלר" במסלול הנחיית הורים פרטני וקבוצתי בהתמחות לגיל הרך. ב"הבית למקצועות ההורות" סיימתי קורס התמחות לגיל ההתבגרות וקורס נוסף גירושין ופרק ב'.
לאחר שעברתי את תהליך הגירושין אני יודעת ומבינה מה ההורים זקוקים באותה תקופה. איך לספר לילדים, מעבר לשני בתים, דרכי חינוך שונים, שיקום הסמכות ההורית, מהורה מפצה להורה מחנך, יש פגיעה של הערך והדימוי העצמי שלנו כהורים ועוד הרבה שאלות ודילמות.
כמלווה ומנחה הורים אני מביאה את הניסיון האישי והמקצועי תוך שמירה על ערכים של תקשורת, הכלה, קבלה, אהבה, כבוד ושיתוף עם הילדים/
מאמינה בתוך תוכי שזה הייעוד והשליחות שלי.
פגישה ממוקדת של שעה וחצי בנושא "חם". נושא שמטריד ורוצים לקבל מענה "כאן ועכשיו"
ליווי והנחייה של מספר מפגשי עומק. תהליך שבו אני מתאימה תוכנית ייחודית על מנת לגרום לאווירה נעימה ותקשורת מיטבית עם הילדים
ליווי והנחייה הורים (ביחד או בנפרד) בתהליכי פרידה, גירושין ופרק ב'
ליווי והנחייה הורים עם גיל ההתבגרות
סדנאות חוויתיות בנושאים שונים, כגון : עולם המדיה אצל ילדים, עידוד, חוקים וגבולות, גירושין, גיל ההתבגרות
טלפון: 050-5220313
פייס: דבי טהורי – הורים ילדים ומה שביניהם
אינסטגרם: debby_tahory
דבי היקרה אירחה אותי אצלה בתחנת הרדיו פעמיים, אפשרה לי להשמיע את קולי ולהציג את עצמי בפני קהל מאזיניה. לפני השידור עשתה עבודת חקר רצינית ביותר וידעה לספר עלי טוב יותר ממני. גילתה שליטה מעולה בנושאים עליהם שוחחנו. פגשתי אשת מקצוע רצינית ביותר, בעלת ידע שופע, שמוכנה תמיד לתת יד ולעזור ככל שצריך.
תודה לך דבי על יכולת הבנה והעמקה החשובה ביותר בעיסוק בו את נמצאת